chevron_right
Monitorul oficial local

ANUNȚ – TÂRG DE CRĂCIUN

În perioada Adventului Municipiul Miercurea-Ciuc în colaborare cu organizatorul de evenimente Believents organizează suita de programe „Serbările de iarna - Sf. Nicolae, șir de evenimente cu ocazia Adventului, Târgul de Crăciun, Revelion” în Piața Majláth Gusztáv Károly și în Parcul central.

Pe lângă evenimentele organizate și târgul de artizanat, oferta gastronomică face parte importantă din crearea atmosferei de sărbătoare.

Târgul de Crăciun este deschis firmelor, comercianților și magazinelor din Miercurea-Ciuc care oferă produse gastronomice din următoarele categorii:

▫ Băuturi calde: cafea, ceai, vin fiert, pălincă, punci etc.

▫ Sandvișuri și alte gustări

▫ Castane

▫ Ciocolată, turtă dulce, cozonac 

▫ Produse de panificație

Program de funcționare: în perioada 3–31 decembrie 2022,  în timpul săptămânii între orele 15 și 20, iar în zilele de sâmbătă și duminică între orele 11 și 20 (și în zilele de sărbători).

 

Condiții de participare:

  • indicarea perioadei de funcționare: deschiderea în cele trei weekenduri de Advent sau pe toată durata lunii decembrie;
  • persoană juridică, comerciantul trebuie să dețină toate autorizațiile și echipamentele necesare (de exemplu: casă de marcat) pentru vânzarea ambulanta a produselor alimentare;
  • produsul/produsele oferit(e) spre vânzare și standul amenajat trebuie să fie de bun gust, sofisticat și adecvat perioadei de sărbători, în special în cazul rulotelor;
  • formularul de înscriere (poate fi descărcat de AICI).

Se va accepta doar un număr limitat de cereri, în funcție de disponibilitatea locurilor și de alimentarea cu energie electrică.

 

Formularele de înscriere comletate sunt așteptate până luni, 28 noiembrie 2022, ora 10.00, la registratura Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc (camera nr. 42) sau electronic la adresa de e-mail primaria@miercureaciuc.ro.

Informații suplimentare pot fi solicitate la Biroul comercial (camera nr. 103).